Adviseren en begeleiden in de sport

Als (sport)ondernemer heb je vaak te maken met de overheid. Als overheid kan je niet zonder (sport)ondernemers.

Wij helpen bij het leggen van de juiste verbindingen zodat resultaten sneller en tegen lagere kosten kunnen worden behaald.

Wij doen dit met advisering, begeleiding en scholing op maat of het nu gaat om ruimtelijke inpassing, exploitatie en beheer, time management of mental and physical health van uw organisatie en/of individuele (top)sporter.

Wij onderscheiden ons door:

a) 50 jaar expertise in het oplossen van de meest uiteenlopende en complexe vraagstukken;

b) De vaardigheid om de taal van alle partijen aan tafel te verstaan en hun belangen te volgen;

c) De kracht om de meest uiteenlopende standpunten met elkaar te verbinden en

d) Concrete oplossingen waarmee u verder kunt!

Lilian Bams weet als geen ander met weerstanden en tegenslag om te gaan en anderen voor zich te winnen. Lilian staat voor duurzame ruimtelijke ontwikkeling en het creëren van kansen voor ruimtelijke inpassing van (top)sportlocaties zoals de internationale roeibanen in de Eendrachtspolder. Zij heeft 25 jaar ervaring in het omgevingsrecht en is de kennisexpert op het gebied van VTH, Planologie en Ruimtelijke Projecten.  

Frank Fassotte maakt van elke participatie- of bedrijfs(sport)ontwikkeling een doorslaand succes! Hij heeft namelijk 26 jaar ervaring in advisering en (bege)leiding van doorontwikkelings en verduurzamingsprojecten binnen de sport, zoals de verduurzaming van Sportpark de Breehoek in Scherpenzeel. Hij is Prince2 gecertificeerd project manager.

Milan is topsporter in de automotive. Hij studeert aan het Sportcollege en stimuleert de inclusieviteit binnen de (automotive)sport. Naast zijn opleiding en ondernemerschap, vervult hij ook als ambassadeur en eventcoordinator van Pride and Sports zijn passie. Zijn specialismen zijn physical and mental health en time-management. 

Johan Teters, Stab

'Ik heb intensief met Frank mogen samenwerken. Frank is een van de weinige personen, die een gedegen kennis kan koppelen aan uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarbij heeft hij een sterke organisatorische en coachende input, die hem een grote meerwaarde geeft op het strategische vlak binnen elk denkbare organisatie.'